Derootpool 2015 trapt af

10-03-2015

Het voorjaar laat van zich spreken en dat betekent natuurlijk gelukkig ook dat het nieuwe wielerseizoen weer voor de deur staat. Tijd voor geniepige demarrages, stilvallende stoempers en venijnige valpartijen.

Uiteraard is #Derootpool ook in het nieuwe koersjaar weer van de partij. We organiseren weer diverse pooltjes om de diverse wielerwedstrijden extra spannend te maken. Ook in 2015 staan de Giro, Tour en Vuelta met viltstift onderstreept in onze agenda. Deze spellen worden, zoals je ondertussen gewend bent, volledig gerund door de fraaie site en software die door Toine ontwikkeld is. 

2015 brengt een nieuwe verrassing met zich mee: ook het klassiekerspel verloopt volledig digitaal. Je stuurt dus geen fraude gevoelige mailtjes meer naar Stef (ja, jij, Frank Beerten), maar levert je team digitaal in! Kom je onduidelijkheden of foutjes tegen op de website? Aarzel dan geen moment en neem contact met ons op.

De komende periode ontvang je uiteraard per mail alle instructies om ook in 2015 weer mee te kunnen koersen met #Derootpool

Delen:
Vorig berichtVolgend bericht
Terug naar nieuwsoverzicht

Reacties

Er is nog niet op dit nieuwsbericht gereageerd.

Reactie plaatsen

Je moet aangemeld zijn om een reactie te plaatsen. Klik hier om je aan te melden.

 

Stand

1Ultimo Chilometro149
2Vive le Velo147
Chasse patate147
4Kilo Charlie145
5Trapper niet in!140
Bekijk competitie Tour de France 2022