Frank Beerten en Daan Kwaspen aan het feest in Canada

11-09-2017

Frank en Daan. Klinkt een beetje als Don en Ad. Het eerste duo was tijdens de koersen in Canada goed voor spetterende optredens. Frank won de GP Quebec, Daan mocht in de GP Montreal het zegegebaar maken.

Alles wat Frank Beerten aanraakt, verandert in goud. Misschien is het verstandig om over zijn schouder te turen als hij een staatslot koopt. Frank is zo’n type dat na een avondje casino vrolijk met een dikke winst naar huis gaat. Alles op rood. Rollen maar. Iemand die op de kermis steevast in één poging dat schattige knuffelbeertentje (haha) uit de grijpmachine tovert.

Zelf noemt hij het overigens kwaliteit. En die kwaliteit gebruikt hij absoluut in het Derootpeloton. Na de Ronde van Vlaanderen was de GP Quebec alweer zijn tweede klassiekerzege van het jaar. Daarmee houdt hij het algemeen klassement in een ijzeren greep. Alleen pure pech kan hem nog van de zege houden. Maar ja. Guus Geluk en pure pech…

Daan Kwaspen kwam tijdens zijn wereldreis ineens afgetraind aan de start in Canada. Kwaspen, die als een moderne Napoleon bezig is aan een wereldreis over de wereldzeeën, heeft ondertussen meer reiskilometers dan een KLM-piloot. Die ervaring legde hem tijdens de GP Montreal geen windeieren. Door zijn gereis is hij steevast onmisbaar voor de dopingcontroleurs van #Derootpool. En misschien levert hij wel een plasje in van een Tsjechische straathond in plaats van zijn eigen DNA. We geven hem toch maar het voordeel van de twijfel.

Er staan dit jaar nog twee koersen op rol. Het WK in Bergen en de Ronde van Lombardije.    

Delen:
Vorig berichtVolgend bericht
Terug naar nieuwsoverzicht

Reacties

Er is nog niet op dit nieuwsbericht gereageerd.

Reactie plaatsen

Je moet aangemeld zijn om een reactie te plaatsen. Klik hier om je aan te melden.

 

Stand

1Kwaspie915
2Ultimo Chilometro900
3Cycling Team Le Sud887
4Feije883
5Vive le Velo851
Bekijk competitie Tour de France 2024