Mike Bogers is stoerste kerel in Wevelgem

30-03-2015

Mike Bogers is stoerste kerel in Wevelgem

Gent-Wevelgem was een koers voor echte mannen. Voor kerels die met hun snufferd in de wind kunnen ploeteren. Mike Bogers bleek de beste windsurfer en klopte Jesper Kuijpers in een millimeterspurt.

Je hebt van die koersen waar ze jaren later nog over spreken. Wedstrijden voor mannen zonder pijngrens. Mannen die met plezier extra pittige peper bestellen bij de Chinees. Mannen die harsen voor de kick en pleisters er in één keer aftrekken. Mike Bogers is zo'n kerel. Zijn selectie met Kristoff (k), Degenkolb (sk), Terpstra, Thomas, Sagan, Demare, Cavendish,Vanmarcke en Stybar bleek de beste. Bogers, die eerder al de Tour de France won, klopte Jesper Kuijpers in een millimeterspurt met één punt (Demare) verschil. 

Tom Kooken, Pim Staals en Stef van Tongeren presteerden ook naar behoren in Gent-Wevelgem. Met name de prestatie van Kooken was opzienbarend. De klusliefhebber verscheen met een verhoogd promillage aan de start, maar reed desalniettemin naar een podiumplekje.

Na twee koersen blijft Marijn de leider van het klassement. De excentrieke DJ verdedigt een kleine voorsprong op Mike, Pim, Jesper, Tom en Stan. Komende zondag staat wellicht de mooiste klassieker op het programma: De Ronde van Vlaanderen. Aanpassen van je team kan, Maarten Henkelman, tot zondag 12.00 uur.Delen:
Vorig berichtVolgend bericht
Terug naar nieuwsoverzicht

Reacties

Er is nog niet op dit nieuwsbericht gereageerd.

Reactie plaatsen

Je moet aangemeld zijn om een reactie te plaatsen. Klik hier om je aan te melden.

 

Stand

1Kwaspie915
2Ultimo Chilometro900
3Cycling Team Le Sud887
4Feije883
5Vive le Velo851
Bekijk competitie Tour de France 2024