Mike Bogers pakt de winst in Vlaanderens Mooiste

11-04-2014

Mike Bogers pakt de winst in Vlaanderens MooisteDe top5 in de Ronde van Vlaanderen zat bijzonder dichtbij elkaar, maar uiteindelijk was Tourwinnaar Mike Bogers de slimste. Zijn keuzes voor Cancellara (kopman), Vanmarcke (schaduwkopman), Van Avermaet en Kristoff bleken goed voor de eindzege.

Het is de eerste grote zege voor deze onbekende man, die vorig jaar al op venijnige manier de Tour de France op zijn palmares mocht bijschrijven. Win je de Tour én Vlaanderen, dan moet er echt rekening met je gehouden worden.

Het podium in de Ronde van Vlaanderen kenden een hevig teleurgestelde Mikel de Windt. De Wind wist de kopmannen perfect te voorspellen (Cancellara en Van Avermaet!) maar eindige desalniettemin toch ‘maar’ als tweede. Wat een drama voor de Pantani-look-a-like. De Ronde kende ook sterke prestaties van Leon van Exel, Stan van den Wildenbergh en Oliver Bartmann. Ook zij scoorden uitstekend, maar kwamen net te kort voor de winst.

De prestaties van Stef van Tongeren, Toine Vos en Jesper Kuijpers waren ronduit dramatisch. Kuijpers presteerde het zelfs om ‘laatste’ te worden, één plekje boven Roel Smolders, die wederom zijn team niet instuurde. Droeftoeter. Gerucht gaat dat Vos, Van Tongeren en Kuijpers vooral bezig waren met een volleybaltittel en zodoende de nodige kracht spaarden op zondag.

Het totaalklassement wordt nog altijd aangevoerd door Stan!

Delen:
Vorig berichtVolgend bericht
Terug naar nieuwsoverzicht

Reacties

Er is nog niet op dit nieuwsbericht gereageerd.

Reactie plaatsen

Je moet aangemeld zijn om een reactie te plaatsen. Klik hier om je aan te melden.