Wie weerstaat de Spaanse furie?

21-08-2013

Wie weerstaat de Spaanse furie?Ongetwijfeld voelen velen van ons zich op het gemak aan de Spaanse costa’s. Het is vanaf zaterdag echter tijd de biertjes en bikini’s achter ons te laten. Dan start namelijk de Ronde van Spanje! Niet verbranden in de zon, maar maximaal geven op verraderlijke beklimmingen.

Het parcours is dit jaar weer zeer lastig. Net als vorig jaar, toen Contador in extremis won, gaat dat spektakel opleveren. De sprinters zijn zeker niet in het voordeel en dat zorgt ongetwijfeld voor genoeg klimverrassingen.

Ook dit jaar organiseert #Derootpool weer een Vueltapool. Ben jij een Spaanse topper? Bewijs dan je kwaliteiten en schrijf je in!

Er verschijnen een aantal favorieten aan de start. Wat te denken van de winnaar van vorig jaar: Leon van Exel. Altijd goed in Spaanse zon. Ook de Tourwinnaar Mike Bogers mag niet worden uitgevlakt, hij beschikte 1,5 maand geleden over super benen. Ook Oliver Bartmann doet het dit seizoen goed. Hij won dit jaar al de Giro en werd vorig jaar tweede tijdens La Vuelta!

Favorieten volgens #Derootpool

***
Mike Bogers
**
Oliver Bartmann & Leon van Exel

*
Stan van den Wildenberg & Tom Kooken & Stef van Tongeren

Delen:
Vorig berichtVolgend bericht
Terug naar nieuwsoverzicht

Reacties

Er is nog niet op dit nieuwsbericht gereageerd.

Reactie plaatsen

Je moet aangemeld zijn om een reactie te plaatsen. Klik hier om je aan te melden.